Plan Rada

Plan rada je prilagođen vama, u zavisnosti od nivoa znanja, godina i fizičke pripremljenosti. U zavisnosti od ovih faktora, rad može da uključuje i rad sa kondicionim trenerom, fizioterapeutom i psihologom.

Treninzi mogu da se organizuju na nivou:

  • Godišnjeg programa (video analize, lični kalendar turnira, praćenje tokom turnira…)
  • Mesečnog Programa
  • Nedeljnog Programa

Priprema za Koledž

Ukoliko igrač odluči da svoje tenisko iskustvo podigne na veći nivo, u razgovoru sa roditeljima i igračem kreiramo plan i program kako nastaviti dalje do cilja (Koledža). U odnosu na to, baziramo se ne samo na fizičku sposobnost, već i na video materijale koje će slati prilikom apliciranja, kao i pomoć oko pronalaženja koledža.

Zarad postizanja dobrih rezultata, igračima je omogućen rad sa mojim dugogodišnjim saradnicima:

  • Kondicioni Trener Miša Kecman (Specijalista kondicione pripreme i tehnologije sportskog treninga).


Možete preuzeti CV Miše Kecmana ovde:

Kecman CV
 

Razgovor sa trenerom

Takođe veoma važan segment ovog sporta. Kroz razgovor prenosimo iskustva, dajemo stručne savete, sugerišemo na greške, pravimo planove i postavljamo ciljeve. U razgovor uključujemo ne samo igrače, već roditelje i trenere.


Tok Treninga

Na treninge je potrebno doći najmanje 15 minuta ranije. Igrač treba da se presvuče, a nakon toga sledi zagrevanje koje je neophodno da bi se izbegle moguće povrede tokom treninga. Kada je igrač spreman, trening može početi.
Trening se odvija u zavisnosti od toga da li se radi sa početnikom, rekreativcem ili takmičarem. Na osnovu toga kreira se plan rada koji sadrži tehničke, taktičke, mentalne i fizičke parametre rada i razvoja, detaljno planiranje i analizu svakog pojedinca.
Nakon treninga obavezne su vežbe istezanja, koje su jednako važne kao i sam trening. Sa istezanjem mišića smanjuje se mogućnost povreda zglobova, ali i samih mišića.