Plan Rada

Plan rada je prilagođen vama, u zavisnosti od nivoa znanja, godina i fizičke pripremljenosti. U zavisnosti od ovih faktora, rad može da uključuje i rad sa kondicionim trenerom, fizioterapeutom i psihologom.

Treninzi mogu da se organizuju na nivou:

  • Godišnjeg programa (video analize, lični kalendar turnira, praćenje tokom turnira…)
  • Mesečnog Programa
  • Nedeljnog Programa

Ukoliko igrac odluci da svoje tenisko iskustvo podigne na veci nivo, u razgovoru sa roditeljima i igracem kreiramo plan i program kako nastaviti dalje do cilja(Koledza).U odnosu na to, baziramo se ne samo na fizicku sposobnost, vec i na video materijale koje ce slati prilikom apliciranja, kao i pomoc oko pronalazenja koledza.

Zarad postizanja dobrih rezultata, igračima je omogućen rad sa mojim dugogodišnjim saradnicima:

  • Kondicioni Trener Miša Kecman (Specijalista kondicione pripreme i tehnologije sportskog treninga).


Mozete preuzeti CV Miše Kecmana ovde:

Kecman CV
 

Razgovor sa trenerom

Takodje veoma vazan segment ovog sporta. Kroz razgovor prenosimo iskustva, dajemo strucne savete, sugerisemo na greske, pravimo planove i postavljamo ciljeve. U razgovor ukljucujemo ne samo igrace, vec roditelje i trenere.


Tok Treninga

Na treninge je potrebno doci najmanje 15 minuta ranije.Igrac treba da se presvuce, a nakon toga sledi zagrevanje koje je neophodno da bi se izbegle povrede.Kada je igrac spreman, trening moze poceti.
Trening se odvija u zavisnosti od toga da li se radi sa pocetnikom, rekreativcem ili takmicarem.Na osnovu toga kreira se plan rada koji sadrzi tehnicke, takticke, mentalne i fizicke parametre rada i razvoja, detaljno planiranje i analizu svakog pojedinca.
Nakon treninga obavezne su vezbe istezanja, koje su jednako vazne kao i sam trening.Sa istezanjem misica smanjuje se mogucnost povreda zglobova, ali i samih misica.